Splinter prikkelt
19-20-21 Mei 2017 Splinterfestival in Middelbeers! Een gezellig cultureel festival met een grote diversiteit aan muziekstijlen en steengoede optredens!

line-up

Coverband Impulse

Coverband Impulse

11 april 2017 0 reacties

Impulse is sinds het begin van 2015 al op meerdere podia’s te vinden. Van intieme akoestische privéfeestjes tot grotere podia als festivals met voltallige band. Met een repertoire van zachte ballads, pakkende soul en bekende meezingers maken ze er altijd een feestje van passend bij de sfeer.

Impulse bestaat uit 5 leden, met als frontwoman Amy van de Weem, als ervaren toch jonge zangeres brengt ze altijd een energieke sfeer op het podium en met haar unieke maar veelzijdige stem maakt ze menig emotie los. Jorg van de Ven is te vinden op bass. Hij bespeelt de bass alsof hij nooit anders heeft gedaan, met zijn strakke loopjes en funky slaps steelt hij de show. Achter de drums zit Thijs van Haren, de man die het ritme onder controle houdt met lef en precisie en is altijd super strak. Op gitaar hebben we niemand minder dan Kay Roijmans. Met zijn strakke gitaarspel weet hij het gehele publiek naar zijn hand te trekken.
And last but not least, Anne Kuijlaars op piano, later bij de band gekomen maar nu al onmisbaar.

Benieuwd naar de speeltijden? Klik dan hier!

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.

Wij worden geprikkeld door

Thoro event support & fun-foods • Stukadoorsbedrijf J. van Gerwen BV • De Beerse Bakker • Bakkers tuin- en parkmachines • Theo Bruurs Schilderwerken & klein onderhoud • Van Agt Brandbeveiliging • Fysiofit BeekmansVan Eeten woninginrichtingPer SonoreRoffelsen HoldingmaatschappijSaetechVerautomation BVAllureVan Dorst AutoVakgarage van VroenhovenFista Nederland BVTIB A. Verouden BVP&O van LeeuwenBistro De VerwennerijHoveniersbedrijf Jac Kolsters