Splinter prikkelt
19-20-21 Mei 2017 Splinterfestival in Middelbeers! Een gezellig cultureel festival met een grote diversiteit aan muziekstijlen en steengoede optredens!

line-up

Led-Zeppelin tribute band – Vet-Zeppelin

Led-Zeppelin tribute band – Vet-Zeppelin

11 april 2017 0 reacties

Vet-Zeppelin… De naam spreekt eigenlijk al voor zich…
Deze vette Led-Zeppelin tribute band met stuk voor stuk ervaren muzikanten uit de Kempen bestaat al sinds 2005, heeft even een break moeten nemen, maar ze zijn sinds 2015 weer springlevend! En wat kan je dan zoal verwachten?
Een show doorspekt met de lekkerste rock krakers waar de Classic Rock gigant Led-Zeppelin om bekend staat! Reken maar op knallers als Whole Lotta Love, Immigrant Song, Black Dog en Rock ’n Roll! Maar ook een bombastisch nummer als Kashmir of een niet geheel onbekende ballad mag uiteraard niet ontbreken 😉 Waan je terug in de jaren zeventig, toen alles nog kon en mocht en alles nog gewoon puur natuur was!
Vet-Zeppelin mag zich gelukkig prijzen met haar zanger Tim van den Eijnden die met zijn lang manen en enorme stembereik met verve in de voetsporen treedt van Robert Plant! Zijn band ondersteunt hem met overtuiging, iedereen vult elkaar aan en geeft elkaar de ruimte. Gitarist Alex Verhelst klapt er in met de ene na de andere gitaarsolo en vreest niet eens het gebruik van zijn vioolstok op de gitaar! De ritmesectie is genetisch met elkaar verweven en dat hoor je; bassist Joep van de Put en drummer Martijn van de Put zijn neven en ze locken feilloos in elkaar! Groove is het devies! Zelfs een drumsolo kan zo maar een onderdeel zijn van de set. Tight but loose 😉
Vet-Zeppelin staat garant voor een uurtje nostalgische, tijdloze vette Led Zeppelin songs in de juiste vibe, met de lekkerste looks, de dikste sound en de hipste outfits.

Rock back to the seventies met Vet-Zeppelin! Dit wil je écht niet missen…!!!!

Benieuwd naar de speeltijden? Klik dan hier!

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.

Wij worden geprikkeld door

Thoro event support & fun-foods • Stukadoorsbedrijf J. van Gerwen BV • De Beerse Bakker • Bakkers tuin- en parkmachines • Theo Bruurs Schilderwerken & klein onderhoud • Van Agt Brandbeveiliging • Fysiofit BeekmansVan Eeten woninginrichtingPer SonoreRoffelsen HoldingmaatschappijSaetechVerautomation BVAllureVan Dorst AutoVakgarage van VroenhovenFista Nederland BVTIB A. Verouden BVP&O van LeeuwenBistro De VerwennerijHoveniersbedrijf Jac Kolsters