Splinter prikkelt
19-20-21 Mei 2017 Splinterfestival in Middelbeers! Een gezellig cultureel festival met een grote diversiteit aan muziekstijlen en steengoede optredens!

Nieuws

Derde naam line-up bekend!

Derde naam line-up bekend!

15 februari 2016 0 reacties

Na House of Rock en Rave van Fortuin hebben we de volgende knaller te pakken. Want de Weekend Warriors trekken komend festivalseizoen weer ten strijde en JA, ze komen ook Middelbeers veroveren…

Op zaterdag 23 april zijn ze bij ons met een eclectische en prettig gestoorde show tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar- en andere geluksmomentjes!

Muzikaal kun je alles verwachten met mashups en medleys die je dwars door de top 2000, Nineties Now en MTV’s The Grind heen sleuren. Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88.

De WEEKEND WARRIORS flikten het al op Paaspop en de Zwarte Cross en stonden in de beste clubs en zalen zoals Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw. Komend jaar gaat er weer een tandje bij met plenty nieuwe aha en oh yeah erlebnissen. Gooi die W in de lucht!

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.

Wij worden geprikkeld door