Splinter prikkelt
19-20-21 Mei 2017 Splinterfestival in Middelbeers! Een gezellig cultureel festival met een grote diversiteit aan muziekstijlen en steengoede optredens!

line-up

Staal met Glazen

Staal met Glazen

11 april 2017 0 reacties

Staal met Glazen ofwel de Nederpopskafeestfolk band is al ruim 15 jaar de oorzaak van menig uit de hand gelopen feestje. Met een overweldigende combinatie van een energieke live-act en aanstekelijke sound zorgt deze 9-koppige groep vrienden voor een avond om nooit te vergeten. Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme. Ze spelen dan ook door het hele land de zalen plat, het dak eraf en de dansvloeren vol. Iedere keer weer zetten ze de boel op stelten.

Met een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, drie blazers, drum en bas wordt dit een avond om niet meer te vergeten. Met hun eigen nummers en eigenzinnige covers vol Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek laten ze je alle hoeken van de dansvloer zien.

Staal met Glazen voelt zich overal thuis. Kroegen, feesttenten, festivals, studentenfeesten stonden al op het programma. Maar ook radio-uitzendingen bij Omroep Brabant en 3FM. Check de agenda voor optredens bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de speeltijden? Klik dan hier!

Er kunnen geen reacties worden geplaatst.

Wij worden geprikkeld door

Thoro event support & fun-foods • Stukadoorsbedrijf J. van Gerwen BV • De Beerse Bakker • Bakkers tuin- en parkmachines • Theo Bruurs Schilderwerken & klein onderhoud • Van Agt Brandbeveiliging • Fysiofit BeekmansVan Eeten woninginrichtingPer SonoreRoffelsen HoldingmaatschappijSaetechVerautomation BVAllureVan Dorst AutoVakgarage van VroenhovenFista Nederland BVTIB A. Verouden BVP&O van LeeuwenBistro De VerwennerijHoveniersbedrijf Jac Kolsters